Web Development Services

Servicii de dezvoltare web

Suntem cu experiență în toate tipurile de dezvoltare web pentru a ajuta clienții noștri să-și atingă întregul potențial. Puneți afacerea dvs. online și obțineți mai mulți clienți.

Folosim o  abordare cuprinzătoare a dezvoltării web folosind codificarea și marcarea până la designul web și conținutul. Obiectivul nostru este de a crea site-ul dvs. nu numai pentru a se poziționa mai bine în motoarele de căutare, ci și pentru a oferi cu adevărat cele mai bune experiențe posibile vizitatorilor dvs.

Oferim o varietate de servicii web care includ site-uri de prezentare, bloguri, magazine online de e-commerce, site-uri de afaceri, site-uri web pentru toate tipurile de companii! De asemenea, oferim servicii complete de marketing și servicii de vizibilitate online!

Solutii E-commerce

Opera Navigation a oferit soluții de succes pentru a dezvolta eCommerce și magazine online pentru diferite companii.

CMS, WordPress, Magento

Dezvoltăm sisteme de gestionare a conținutului (CMS) pentru a vă permite să gestionați conținutul site-ului ușor și eficient.

Experienta Utilizarii

Site-urile noastre sunt ușor de gestionat, ușor de adaptat și de modificat conținutul și funcționalitățile pentru nevoile dvs.!

Effective Web Development Solutions

Platforme puternice și dezvoltare web adaptata pentru mobil

Efectuam diferite teste pentru toate tipurile majore de dispozitive, precum și pentru browsere, înainte de lansarea noului dvs. site web și finalizarea proiectului. Testarea este efectuată atât ca utilizator cât și ca administrator pentru a vă asigura că site-ul dvs. este modern și receptiv pentru toate tipurile de dispozitive.

Instrumente de testare securizate pentru proiectul web

Utilizăm instrumente complexe de testare care permit vizualizarea conținutului în termeni de arhitectură a site-ului, la care vom face schimbări în cadrul echipei dvs. înainte de a intra în scenă. De asemenea, asiguram ca site-ul este rapid, viteza este buna si toate scripturile sunt bine optimizate!

Effective Web Development Solutions

Spune-ne despre proiectul tau

Iti vom dezvolta afacerea online intr-un mod rapid si eficient

Utilizăm puterea completă a platformelor CMS open-source, așa că ne puteti contacta pentru a obtine un site web care să vă poată gestiona conținutul care să se potrivească exact nevoilor și cerințelor dvs.