Servicii

Serviciile Noastre

Aici puteti vedea cateva din serviciile oferite de noi, insa oferim si pachete complete si distincte, valabile pe pagina de Preturi. Fiecare serviciu oferit de noi este complet personalizat, adaptat pentru brandul, domeniul si afacerea dumneavoastra.

Analiza Pietei

Noi analizam concurenta, tendintele pietei, impreuna cu brandul si domeniul dumneavoastra, cat si punctele tari si slabe ale afacerii.

Web Design

Oferim servicii Web Design pentru orice afacere, cu un continut convingator si organizat, si un design atractiv si profesional.

SEO

Noi garantam ca serviciile noastre de SEO va vor aduce website-ul pe prima pagina de rezultate pe Google.

Management-ul reputatiei

In zilele de astazi, cand orice informatie e accesibila pe Internet, reputatia poate ridica sau distruge o companie.

Optimizarea Ratei de Conversie

Optimizarea Ratei de Conversie (cunoscut ca si CRO) reprezinta transformarea unui numar cat mai mare de vizitatori in clienti.

Email Marketing

E-mail-ul este una dintre cele mai raspandite retele de comunicare din lume. Este un mod eficient de a transmite sau primi informatii rapid, din intreaga lume.

Marketing pe Motoare de Cautare

Tehnicile de Marketing pe Motoare de Cautare (SMM) sunt esentiale pentru reputatia unui website. Colaborati cu noi si veti beneficia de cele mai bune servicii de SMM, iar website-ul dumneavoastra va atrage toata atentia pe prima pagina.

Marketing de Continut

Pentru a fi profitabil si de o valoare mare, continutul dumneavoastra trebuie construit pe strategiile noastre perfecte de marketing de continut.

SEO Local

SEO-ul local este un mod foarte eficient de a deveni cunoscut si cu o autoritate mare pe comunitatea locala. Din ce in ce mai multi oameni cerceteaza motoarele de cautare pentru afaceri locale, deoarece vor sa solicite servicii din zona apropiata lor.

Marketing pe Retele Sociale

Reteaua sociala reprezinta o modalitate perfecta de a va promova brandul si de a dobandi reputatie mondiala. Zilnic, sute de milioane de persoane viziteaza site-uri de retele sociale precum Facebook si Twitter, iar multe companii castiga clienti prin Marketing pe Retele Sociale.

Doriti sa ne adresati o intrebare?