Web Design Services

Marketingul Evenimentelor

Dresti sa iti cresti reputatia brand-ului la nivel national fara prea mult efort? Noi avem solutia!

Marketingul evenimentelor, cunoscut si ca sponsorizare, este o forma foarte eficienta de marketing care implica participarea brand-ului sau companiei tale in cadrul unui eveniment (fie el un concert, un maraton sau un meci de fotbal), cu scopul de a atrage atentia oamenilor si de a le aduce la cunostinta brand-ul tau, crescandu-i astfel popularitatea.

  • Este folosit pentru a interactiona cu un numar mare de oameni. De fiecare data cand un eveniment sportiv este organizat, te poti astepta la cel putin 200 de persoane sa fie prezente. Cu cel putin jumatate din persoane vazandu-ti reclama, poti numara aproximativ 100 de persoane potential interesate.
  • Audienta directa si indirecta. In special in cazul in care evenimentul este televizat, brand-ul tau va aparea pe mai multe forme de mass-media (TV, radio, retele de socializare), fapt care dovedeste ca nu numai persoanele prezente iti vor vedea reclama, ci si persoanele care urmaresc evenimentul prin TV.
  • Imbunatatirea imaginii brandului Daca persoanele prezente vor aprecia evenimentul, ii vor face legatura cu brandul tau. Astfel vor avea o incredere mai mare in compania ta, considerand ca ai ajutat la organizarea evenimentului. Brand-ul tau isi mai poate imbunatati imaginea prin a participa la evenimente caritabile, ca strangerile de fonduri.

Colaboreaza cu agentia noastra de marketing digital iar noi ne vom asigura ca brandul tau este raspandit, atragand toti ochii si acumuland clienti la fiecare eveniment. Noi oferim cel mai ideal raport pret-calitate, deoarece este o investitie sigura si eficienta.

Serviciile de marketing al evenimentelor pot fi costisitoare, insa raspandirea si imaginea brand-ului este de nepretuit. Te rugam, nu ezita sa contactezi agentia noastra pentru a beneficia de cele mai bune servicii de marketing al evenimentelor.

Spune-ne despre proiectul tau

Iti vom dezvolta afacerea online intr-un mod rapid si eficient