Agentie Internationala de Marketing Digital

Agentia noastra dezvolta solutii complete pentru orice afacere, imbunatatindu-i traficul si reputatia pe mediul online.

Social Media Marketing

Tratam toti clientii nostri cu respect, ascultandu-le nevoile si adaptandu-ne serviciile conform preferintelor acestora.

Suntem o agentie de marketing digital bazata in doua tari, Romania si Regatul Unit. Noi oferim diverse servicii pentru orice tip de afacere, ajutand-o sa devina mai populara si recunoscuta la nivel local sau national.


Desi la inceput eram axati pe servicii de web design, in urma mai multor investitii importante, ne-am extins activitatea astfel incat acum oferim servicii de SEO, creare de continut, marketing si management pe retelele de socializare.


Multumita faptului ca suntem Parteneri Google, dispunem de mai multe unelte de analiza si cercetare, care ne pot ajuta sa realizam fiecare proiect cu succes. Indiferent ca doresti un website sau servicii de marketing, noi avem solutia!

Experienta si bagajul nostru de cunostinte a permis echipei noastre de tehnicieni sa ofere o gama crescanda de servicii, find capabila sa intretina, repare sau modifice orice element al unui website in urma realizarii acestuia.


Oferim mereu precizie si atentie la detalii in orice etapa a unui proiect, oferindu-ti un website de care orice persoana se poate bucura. Mentinem legatura cu clientii nostri pentru a crea legaturi puternice!


Serviciile noastre au multumit zeci de clienti din Romania si Regatul Unit. Pentru a urmari o lista cu toate proiectele noastre de web design, mentenanta sau SEO, puteti accesa pagina de Portofoliu dand click aici.

40+ Clienti In Acest An

Crestere Organica

Clienti Multumiti

Eficienta Garantata

V I Z I U N E

Viziunea noastra este investirea in noi tehnologii, in acelasi timp devenind una din cele mai prestigioase agentii de marketing digital la nivel national.

100% Clienti Multumiti

Serviciile noastre complete de marketing digital oferite clientilor nostri le-au asigurat un raport optim de pret-calitate si le-au garantat succesul online.

Istoric

Ceea ce suntem acum este rezultatul muncii acumulate peste ani. Obiectivul nostru principal a fost mereu calitatea serviciilor oferite si rezultatele perfecte obtinute de fiecare data. Principiile noastre sunt profesionalismul, parteneriatul cu clientii nostri, punctualitatea si finetea.

2004

2004

Opera Navigation incepe sa ia forma, oferind servicii de web design la nivel local.

2009

2009

Opera Navigation isi incepe activitatea functionand ca si intreprindere individuala, incepand sa-si largeasca gama de servicii pentru diverse afaceri.

2014

2014

Odata cu cresterea clientelei si portofoliului, agentia noastra a inceput sa functioneze la nivel national, perfectionandu-si gama de unelte si acumuland experienta.

2017

2017

Ne-am mutat biroul in Regatul Unit, fiind cunoscuti ca si Opera Navigation Ltd. In prezent, oferim cele mai eficiente servicii de marketing digital si web design pentru orice tip de afacere.