Pay Per Click Management

Management Plata Per Click (PPC)

Plata Per Click are un impact puternic si aduce brand-ului tau o reputatie imbunatatita, rezultat al expunerii website-ului pe prima pagina.

Strategiile noastre sunt facute sa indeplineasca nevoile si sa imbunatateasca conditiile pe piata a clientilor nostri. Oferim servicii de Plata Per Click eficiente, fiind incluse: Reclamele platite de cautare, reclama video, reclame display, remarketing PPC si reclame pe retelele sociale.

Oferim rezultate care ajuta clientii nostri sa isi indeplineasca obiectivele afacerii lor. Administram conturile clientilor nostri zilnic si le monitorizam bugetul pentru a ne asigura ca maximizam rezultatele.

Rezultatele noastre sunt obtinute multumita abordarilor noastre complexe si personalizate, care includ o imagine detaliata a afacerii clientilor nostri si o strategie eficienta de reclama Plata Per Click, precum si un ansamblu a optiunilor impreuna cu o lista de activitati recomandate.

Reclama de Cautare Platita

Obtine rezultate maxime cu ajutorul reclamei de cautare PPC. Cheltuieste-ti banii chibzuit si foloseste cea mai eficienta si specifica forma de advertising.

Remarketing PPC

Transforma-ti 'clientii potentiali' in 'clienti fideli'. Echipa noastra de profesionisti te va ajuta sa te reconectezi cu utilizatorii care si-au aratat interesul cu ajutorul unei strategii care iti va indeplini toate nevoile.

Reclama Sociala

Vrei sa atragi interes asupra brand-ului, produsului sau serviciului tau? Noi vom forma o strategie de reclama sociala cu scopul de a-ti atinge obiectivele.

Reclama Display

Oferim strategii individuale de display marketing pentru a imbunatati reputatia si conversiile brand-ului tau.

Reclama Video

Suntem experti in reclame video. Echipa noastra este pregatita sa te ajute sa iesi in avantaj prin a crea reclame video care vor imbunatati prezenta brandului tau.

Avem destula experienta incat sa cream campanii de top pe Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter si YouTube.

420

Management-uri PPC oferite

213

Reclame platite de cautare

17

Proiecte de reclame video

141

Campanii de reclame display

98

Remarketing-uri PPC de succes

315

Proiecte de reclama sociala

Spune-ne despre proiectul tau

Iti vom dezvolta afacerea online intr-un mod rapid si eficient

Contacteaza-ne acum pentru un profit maxim.