• Consultanta Gratuita
 • (+40) 748 758 428
 • Management

  Plata Per Click

  PPC


Management Plata Per Click (PPC)

Plata Per Click are un impact puternic si aduce brand-ului tau o reputatie imbunatatita, rezultat al expunerii website-ului pe prima pagina.

 • Cautare Platita

  Reclama de Cautare Platita

  Obtine rezultate maxime cu ajutorul reclamei de cautare PPC. Cheltuieste-ti banii chibzuit si foloseste cea mai eficienta si specifica forma de advertising.

 • Remarketing PPC

  Remarketing PPC

  Transforma-ti 'clientii potentiali' in 'clienti fideli'. Echipa noastra de profesionisti te va ajuta sa te reconectezi cu utilizatorii care si-au aratat interesul cu ajutorul unei strategii care iti va indeplini toate nevoile.

 • Reclama Sociala

  Reclama Sociala

  Vrei sa atragi interes asupra brand-ului, produsului sau serviciului tau? Noi vom forma o strategie de reclama sociala cu scopul de a-ti atinge obiectivele.

 • Reclama Display

  Reclama Display

  Oferim strategii individuale de display marketing pentru a imbunatati reputatia si conversiile brand-ului tau.

 • Reclama Video

  Reclama Video

  Suntem experti in reclame video. Echipa noastra este pregatita sa te ajute sa iesi in avantaj prin a crea reclame video care vor imbunatati prezenta brandului tau.

 • Brand Awareness

  Brand Awareness

  Imbunatateste-ti prezenta online a site-ului tau printr-o strategie de Brand Awareness dezvoltata de expertii nostri. Site-ul tau va deveni mai cunoscut ca niciodata.

Afacerea ta se reinventeaza online

In era digitala totul este rapid si la indemana oricui. De aceea utilizatorii vor sa gaseasca informatiile/produsele la un click distanta. Vrei ca site-ul tau sa fie prima oprire pentru utilizatorii care iti cauta produsele? Acum este posibil cu serviciile de Paid Advertising pe care le oferim!

web-design

Strategiile noastre sunt facute sa indeplineasca nevoile si sa imbunatateasca conditiile pe piata a clientilor nostri. Oferim servicii de Plata Per Click eficiente, fiind incluse: Reclamele platite de cautare, reclama video, reclame display, remarketing PPC si reclame pe retelele sociale. Oferim rezultate care ajuta clientii nostri sa isi indeplineasca obiectivele afacerii lor. Administram conturile clientilor nostri zilnic si le monitorizam bugetul pentru a ne asigura ca maximizam rezultatele.

Rezultatele noastre sunt obtinute multumita abordarilor noastre complexe si personalizate, care includ o imagine detaliata a afacerii clientilor nostri si o strategie eficienta de reclama Plata Per Click, precum si un ansamblu a optiunilor impreuna cu o lista de activitati recomandate.

Esti pregatit sa incepem un proiect nou?


Contacteaza-ne Solicita o analiza

Am lucrat cu aceasta companie si pot spune cu incredere ca echipa acesteia este foarte serioasa, rapida si profesionala. Sunt foarte multumit de serviciile oferite, deoarece au un raport pret-calitate ideal! Recomand!

Dragos Tomoiaga
Dragos Tomoiaga

Am lucrat si continui sa lucrez cu Opera Navigation, fiind foarte multumit de serviciile oferite si de seriozitatea oferita. Recomand cu incredere!

Dr. Ovidiu Citiriga
Dr. Ovidiu Citiriga

Spune-ne despre proiectul tau

Telefon: (+40) 748 758 428 E-mail: office@operanavigation.com