Audit Website

Oferim analize si audit website pentru compania ta

Opera Navigation ofera o strategie digitala de succes, bazata pe un pachet complet de servicii de analiza si audit website, adaptat companiei tale.

Analiza completa a companiei

O analiza completa a companiei implica cercetarea site-ului si campaniei tale pentru a intelege mai bine industria ta. De asemenea, determina pozitia ta curenta pe piata comparativ cu competitorii tai.

Un audit website realizat in mod detaliat identifica si rectifica orice factor care poate impiedica performanta website-ului tau si construieste baza prezentei tale online. Analiza completa ofera recomandari precise, strategii de marketing de continut si un plan care garanteaza indeplinirea nevoilor si obiectivelor afacerii tale. De asemenea, ne permite sa stabilim si definim tinte si obiective potrivite care joaca un rol important in campania ta personalizata de marketing.

Effective Web Development Solutions

Opera Navigation colaboreaza in mod strans cu clientii in timpul stabilirii obiectivelor pentru activitatea acestora online. Echipa noastra experimentata foloseste o gama larga de unelte, resurse si tehnici testate pentru a realiza o analiza precisa a afacerii, clientilor si concurentei tale. La finalul analizei si auditului nostru, vom depune un raport detaliat care va arata tot ce am gasit, cat si recomandari despre urmatorii pasi.

Strategii performante

Rapoartele noastre iti ofera informatii complete si transparente, astfel putand vedea evolutia zilnica a website-ului. De asemenea, analizam raportul dintre cuvintele cheie atribuite website-ului si concurenta.

Proiecte optimizate

Echipa noastra este capabila sa planuieasca proiecte in mod efectiv, in timp ce imbunatateste comportamentul website-ului prin intermediul tehnologiei avansate. Totul este creat sa fie cat de eficient posibil pentru a satisface nevoile companiei.

Effective Web Development Solutions

Rapoartele noastre ofera analize in timp real, analize in interiorul pagini, analiza pietei, audit al continutului si al concurentei. Unele din caracteristicile incluse in programul nostru de analize includ: filtre personalizate, sarcini automate, urmarirea evenimentelor, vizualizarea pasilor de conversie, conversii asistate, fluxul vizitatorilor, si multe alte servicii de care are nevoie compania ta.

Spune-ne despre proiectul tau

Iti vom dezvolta afacerea online intr-un mod rapid si eficient

Beneficiaza de un audit/o analiza profesionala de la o Agentie Internationala de Marketing pentru o stategie de marketing si branding online personalizata pentru nevoile tale specifice.